Op deze website geven wij u een overzicht van een compleet nieuw en innovatief concept voor het maken van hoogwaardige sparingen (holtes) en verbindingen in beton. Het gepatenteerde InnoGain concept is gebaseerd op een uniek samenspel tussen de stijve binnenkern en de flexibele buitenmantel. Dit geeft sterkte en stijfheid tijdens positioneren en het storten van het beton. De speciale samenstelling van de flexibele buitmantel mantel voorkomt vastkleven van betonresten en verbeterd de lossing. Tijdens het handmatig verwijderen ondergaatde flexibele buitenmantel een diameterverkleining.

Na verwijdering keert de flexibele mantel weer terug in de oorspronkelijke vorm en is zonder enige nabehandeling direct weer inzetbaar.Na verwijdering blijft een schone en droge (geprofileerde) sparing achter zonder dat er roest-vorming kan ontstaat. De eventueel later aan te brengen lijm of gietmortel hechten optimaal in deze sparingen.

InnoGain levert een scala van oplossingen waardoor besparingen van meer dan 50% geen uitzonderingen zijn. Tevens zijn de emissie besparende eigenschappen aanzienlijk.

Voor diverse betonfabrieken hebben wij speciale InnoGain producten ontwikkeld die grote besparingen leveren en de oplossing waren voor complexe vraagstukken. Het speciaal voor InnoGain ontwikkelde rekenprogramma geeft ons de mogelijkheid om snel een antwoord te krijgen over de inzetbaarheid van nieuw te ontwikkelen InnoGain producten.

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met de productenrange van InnoGain, of om te bespreken welke kosten u kunt besparen door project- of klantspecifieke oplossingen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Rob van Rijn, de bedenker van het InnoGain concept.

De InnoGain producten worden door RCM Ankertec geproduceerd en rechtstreeks naar de prefab industrie aangeboden waardoor aantrekkelijke prijzen geboden kunnen worden. Tevens kan zo met korte communicatielijnen effectief op project specifieke verzoeken worden ingegaan.

InnoGain levert oplossingen en besparingen met een blik op de toekomst.